Vi har fået en fast stilling ledig på mellemtrinet, som består af 4.-6. klasse. Stillingen er med ansættelse til det nye skoleår pr. 1. august.

Vi søger en lærer til mellemtrinnet, som brænder for at undervise i matematik. Hertil kommer andre undervisningsopgaver alt efter, hvilke kombinationer, der bliver mulighed for. Vores elever fortjener det bedste, så vi er på jagt efter en faglig dygtig lærer, der har en anerkendende tilgang til børn, kolleger og forældre.

Prik endelig nogle på skulderene, hvis I kender nogle egnede kandidater. Hele stillingsopslaget kan findes her.