• Jakobskolen er en lille skole med et trygt fællesskab, hvor der er tid og ressourcer til det enkelte barn. 
  • Vores kompetente og engagerede medarbejdere ønsker at undervise og støtte eleverne bedst muligt. Derfor arbejder vi løbende på at skabe gode rammer for undervisningen. Vi har også et styrkecenter til de elever, der har brug for ekstra faglig støtte.
  • På Jakobskolen har vi mange kreative fag (musik, håndværk og design, madkundskab mm.), hvor klasserne er delt i to hold, så der bliver endnu bedre mulighed for fordybelse.
  • Vi prioriterer et godt fritidstilbud i SFO og klub med engagerede medarbejdere og varierede aktivitetsmuligheder. I indskolingen er alle børn kommet i SFO senest kl. 13, hvilket giver gode muligheder for spændende aktiviteter.
  • Fællesskab og trivsel har også høj prioritet. Det ses fx, når hele skolen tager på skolerejser hvert andet år (7.-9. kl. hvert år), til vores ugentlige fælles morgensang, når vi har emneuger, laver musical eller til vores mange årlige fælles traditioner.

Hvis du vil vide mere om hvorfor vi er den rigtige skole for jer, er du mere end velkommen til at læse mere her på siden eller at kontakte skoleleder Simon Hauge

Kontakt os eller tilmeld dit barn her

Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: Funktionalitet, statistik og marketing

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Du kan læse om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Databehandling på Jakobskolen

 

Nødvendige
Funktionelle
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke