Herunder kan du se, hvornår SFO´en er hhv. åben og lukket i skoleåret 2021/22.

Hvornår er SFO´en åben i ferierne?

• I sommerferien 2021 i uge 26 samt i uge 30-31 inden skolestart mandag den 9.8
  • I efterårsferien 2021*
  • I vinterferien 2022*
  • I sommerferien 2022 i uge 26 samt i uge 30-31 inden skolestart mandag d. 8. august

Hvornår er SFO´en lukket i ferierne?

• I sommerferien uge 27-29
  • Mellem jul og nytår - fra d. 24.12 til den 1.1 begge dage incl.
  • I påskeferien (de 3 hverdage mellem Palmesøndag og Skærtorsdag)
  • Grundslovsdag
  • Fredag efter Kr. Himmelfartsdag

* Der er åbent i efterårsferien, vinterferien samt den 20.12 - 23.12 under forudsætning af, at der er mindst 5 tilmeldte børn. Vi sender en tilmelding til alle forældre på intra senest 8 uger før den pågældende ferie. Fristen for tilmelding til SFO i ferien er senest 6 uger før ferien. Herefter giver vi besked mindst 4 uger før ferien, hvorvidt der er åbent eller lukket.

Klubben er lukket i alle skolens ferier.