Bliv en del af et trygt læringsmiljø

Varmt velkommen til Jakobskolen! Dejligt, at du er kommet hertil – og måske overvejer at skrive dit barn op til en plads på skolen.

Her har du chancen for at blive kontaktet med henblik på at skrive dit barn op, og evt. også få en samtale og rundvisning på skolen.

Hvis du ikke allerede har læst om Jakobskolen, finder du indhold om skolens værdier og hverdag her. KLIK HER

Jakobskolen har én klasse på hver årgang med maksimalt 24 børn. Når man tilmelder et barn til en af de kommende 0.-klasser, får man umiddelbart svar på, om barnet kan optages i klassen – eller om det skrives på ventelisten.

Hvis tilmeldingen gælder en af vores nuværende klasser, tager vi sammen en snak om de konkrete muligheder i den pågældende klasse. Hvis der ikke er plads lige nu, kan man blive skrevet på ventelisten, så man kommer i spil, når der opstår en plads. Barnet optages i klassen, hvis skolen skønner, at dette er et godt valg og en god situation for både eleven og klassen. Vi stræber efter at have fokus på både klassefællesskabet og den enkelte elev.

Bliv kontaktet

Du kan vælge at udfylde denne formular, så vil vi kontakte dig

Ledige pladser

Hvis der ikke aktuelt er plads i den pågældende klasse, kan man blive skrevet på venteliste til klassen. Det gælder også, hvis man ønsker sit barn optaget senere – fx ved starten af 9. klasse.

Kontakt mig
01 Plads
0. klasse Kommende skoleår
01 Plads
0. klasse Indeværende skoleår
Optagelse og økonomi
Skolepenge
Beløbet betales pr. måned i 12 måneder og pristalsreguleres 1. august hvert år.
Læs mere
1. barn
1.615 kr./md.
2. barn
1.150 kr./md.
3. barn
475 kr./md.
SFO 0.-3. klasse
Beløbet betales pr. måned i 12 måneder og pristalsreguleres 1. august hvert år.
Læs mere
1. barn
1.360 kr./md.
2. barn
970 kr./md.
3. barn
500 kr./md.
Klub 4.-6. klasse
Beløbet betales pr. måned i 12 måneder og pristalsreguleres 1. august hvert år.
Læs mere
1. barn
800 kr./md.
2. barn
600 kr./md.
3. barn
335 kr./md.
Udskoling

For elever i 7.-9. klasse betales et udskolingstillæg på 200 kr. pr. måned. Beløbet er betaling for de tre ture i 7., 8. og 9. klasse og andre konkrete udgifter i udskolingen. Udgifterne til udlandsturen i 9. klasse er så høje, at man derudover betaler 3025 kr. (betales i 11 rater) for denne i løbet af i 9. klasse.

Indskrivningsgebyr

Der opkræves et indskrivningsgebyr på 300 kr. pr. elev. Eleven er optaget på ventelisten, når vi har registreret indbetalingen af gebyret. Gebyret tilbagebetales ikke.

Startgebyr

Når en elev til kommende 0. klasse er optaget i klassen, eller en ny elev starter i en nuværende klasse, opkræves et startgebyr på 2000 kr. Gebyret tilbagebetales ikke ved senere udmeldelse af skolen.

Fripladstilskud

Der kan ydes fripladstilskud til elever i 0. - 9. klasse efter forældrenes husstandsindkomst. Ansøgningsskema udleveres på skolen.

Udmeldelse

Ved udmeldelse af en elev på skolen gælder én måneds opsigelse til den 1. i måneden for både skoledel, SFO og klub. Udmeldelse kan ske ved at tage kontakt til kontoret.

Forældrerengøring

Der skal gøres rent på skolen i klasseværelserne hver fredag. Hver familie skal gøre rent tre timer pr. barn pr. år. Man kan i stedet vælge at betale 600 kr. pr. barn pr. år.

Finansiering

Jakobskolen er statsanerkendt og drives efter gældende bestemmelser for friskoler og private grundskoler. Det betyder, at ca. 75 % af driftsomkostningerne dækkes ved statstilskud, mens den resterende del primært dækkes gennem forældrebetaling.

Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: Funktionalitet, statistik og marketing

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Du kan læse om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Databehandling på Jakobskolen

 

Nødvendige
Funktionelle
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke