Skolepenge

Skolepenge
Beløbet betales pr. måned i 12 måneder og pristalsreguleres 1. august hvert år.
Læs mere
1. barn
1.615 kr./md.
2. barn
1.150 kr./md.
3. barn
475 kr./md.
SFO 0.-3. klasse
Beløbet betales pr. måned i 12 måneder og pristalsreguleres 1. august hvert år.
Læs mere
1. barn
1.360 kr./md.
2. barn
970 kr./md.
3. barn
500 kr./md.
Klub 4.-6. klasse
Beløbet betales pr. måned i 12 måneder og pristalsreguleres 1. august hvert år.
Læs mere
1. barn
800 kr./md.
2. barn
600 kr./md.
3. barn
335 kr./md.
Udskoling

For elever i 7.-9. klasse betales et udskolingstillæg på 200 kr. pr. måned. Beløbet er betaling for de tre ture i 7., 8. og 9. klasse og andre konkrete udgifter i udskolingen. Udgifterne til udlandsturen i 9. klasse er så høje, at man derudover betaler 3025 kr. (betales i 11 rater) for denne i løbet af i 9. klasse.

Indskrivningsgebyr

Der opkræves et indskrivningsgebyr på 300 kr. pr. elev. Eleven er optaget på ventelisten, når vi har registreret indbetalingen af gebyret. Gebyret tilbagebetales ikke.

Startgebyr

Når en elev til kommende 0. klasse er optaget i klassen, eller en ny elev starter i en nuværende klasse, opkræves et startgebyr på 2000 kr. Gebyret tilbagebetales ikke ved senere udmeldelse af skolen.

Fripladstilskud

Der kan ydes fripladstilskud til elever i 0. - 9. klasse efter forældrenes husstandsindkomst. Ansøgningsskema udleveres på skolen.

Udmeldelse

Ved udmeldelse af en elev på skolen gælder én måneds opsigelse til den 1. i måneden for både skoledel, SFO og klub. Udmeldelse kan ske ved at tage kontakt til kontoret.

Forældrerengøring

Der skal gøres rent på skolen i klasseværelserne hver fredag. Hver familie skal gøre rent tre timer pr. barn pr. år. Man kan i stedet vælge at betale 600 kr. pr. barn pr. år.

Finansiering

Jakobskolen er statsanerkendt og drives efter gældende bestemmelser for friskoler og private grundskoler. Det betyder, at ca. 75 % af driftsomkostningerne dækkes ved statstilskud, mens den resterende del primært dækkes gennem forældrebetaling.

Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: Funktionalitet, statistik og marketing

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Du kan læse om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Databehandling på Jakobskolen

 

Nødvendige
Funktionelle
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke