På Jakobskolen dyrker vi fællesskabet – og alle de positive oplevelser, vi kun kan skabe sammen.

Fællesskabet har enorm betydning for den enkelte elevs trivsel, så i løbet af skoleåret har vi mange arrangementer, der sigter på at styrke trivslen i klassen – og på tværs af hele skolen.

Læs mere om vores mange traditioner og ture her.

De ældste elever på Jakobskolen arbejder med konceptet MOT. Her er der fokus på at styrke de unges robusthed, livsmestring og mentale sundhed. Vi lægger stor vægt på at skabe trygge klassemiljøer, der inkluderer alle og forhindrer eksklusion og mobning.

I skoleåret 21/22 vil vi i indskolingen og på mellemtrinnet indføre trivselspakker, der på samme måde som MOT kan etablere en struktur for det gode klassefællesskab.