Der er undervisning i 28 ud af de 40 uger, der er på et skoleår. (Se kalender)

Betaling vil foregå i ti rater fordelt over skoleåret og vil opkræves sammen med skolepengene.

Af hensyn til skemalægning og planlægning af arbejdstid er tilmeldingen bindende hele skoleåret.

Ved elevs sygdom gives besked til den pågældende underviser.

Hvis læreren er syg eller må aflyse undervisningen, gives så vidt muligt direkte besked til eleven.

Hvis undervisningen må aflyses flere end to gange på et skoleår, refunderes udgiften til undervisningen. Alternativt findes et andet tidspunkt til undervisningen. På skolens hjemmeside under “Den Kreative” er der som noget nyt en oversigt over aflyste timer.

Vi bruger relativ meget tid på at gå rundt og lede efter elever, der ikke dukker op. Så I må gerne tale med jeres børn om, at de skal øve sig på at være klar, når tiden starter.